Ορκωμοσια ΣΤΕΓ 13-12-2012

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΠ, ΤΕΓΕΠ, ΒΙΟΘΕΚΑ         
                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ TΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ  ΦΠ, ΤΕΓΕΠ, & ΒΙΟΘΕΚΑ ΟΤΙ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00.
ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 30Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 23Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012).
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

 

Νέο μεταπτυχιακό στο ΤΕΙ Πελοποννήσου "Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture"

Το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ. – MSc) με τίτλο : «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture» πρόκειται να λειτουργήσει από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου. 

Διαβάστε περισσότερα

Νέο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου "Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση"

Τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και οργανώνουν κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση». (ΦΕΚ 1100 /11-6-15).

Διαβάστε περισσότερα

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδων "Ιστορική Δημογραφία"

Τμήματα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας.
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2015. Η αναλυτική προκήρυξη βρίσκεται στον ιστότοπο http://www.ionio.gr/central/gr/calls/read/7020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου τηλ. +30 26610 87336, 87318, agianna@ionio.gr

Τελευταία Νέα