Ηλεκτρονική Γραμματεία

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ           ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

Οδηγίες για καθηγητές

Οδηγίες για φοιτητές

 

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 5/5/2014 είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας της Ηλεκτρονικής Γραμματείας η εκτύπωση Πιστοποιητικού Σπουδών, σε μορφή pdf.

 

Σύνδεσμος για την επιλογή και διανομή των συγγραμμάτων - διαδικτυακή υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ http://www.eudoxus.gr/

 

Σύνδεσμος για την ηλεκτρονική αίτηση για την παραλαβή Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ): http://paso.minedu.gov.gr

 

Oδηγίες δήλωσης μαθημάτων ανά τμήμα:

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΡΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΧΡΗ 

 

Νέο μεταπτυχιακό στο ΤΕΙ Πελοποννήσου "Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture"

Το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ. – MSc) με τίτλο : «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture» πρόκειται να λειτουργήσει από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου. 

Διαβάστε περισσότερα

Νέο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου "Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση"

Τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και οργανώνουν κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση». (ΦΕΚ 1100 /11-6-15).

Διαβάστε περισσότερα

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδων "Ιστορική Δημογραφία"

Τμήματα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας.
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2015. Η αναλυτική προκήρυξη βρίσκεται στον ιστότοπο http://www.ionio.gr/central/gr/calls/read/7020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου τηλ. +30 26610 87336, 87318, agianna@ionio.gr

Τελευταία Νέα